Bezorgen & Afhalen

THUIS BEZORGEN DOOR POSTNL

Postnl bezorgt de bestelling op het opgegeven adres. De levering duurt 3-5 werkdagen. 

De bezorgkosten bedragen binnen Nederland € 4,50 per bestelling.
Als het orderbedrag hoger is dan € 50,00, bezorgt Nummer Zestien uw bestelling GRATIS!

U ontvangt een Track & Trace code waarmee u het pakket kunt volgen.
Let op: Het is niet mogelijk een bestelling te laten bezorgen op een postbus- of antwoordnummer.

AFHALEN BIJ NUMMER ZESTIEN IN BLADEL

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling zelf af te halen in een van de filialen van Nummer Zestien in Bladel. In dat geval worden er uiteraard geen bezorgkosten in rekening gebracht. Tijdens de bestelprocedure kunt u voor deze mogelijkheid kiezen. Zodra uw bestelling voor u klaar ligt, ontvangt u een e-mailbericht. 

 

RETOURKOSTEN

Bij Nummer Zestien streven we naar 100% klanttevredenheid. Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan bieden wij een eenvoudig en kosteloos retourproces.

Hoe werkt het retourneren?

  1. Geen Verzendkosten: Wanneer u besluit een item te retourneren, zijn er geen extra verzendkosten voor u. Wij dragen zorg voor de verzendkosten, zodat u zorgeloos kunt shoppen.

  2. Retourformulier: Bij elke bestelling vindt u een eenvoudig in te vullen retourformulier. Vul dit formulier volledig in om ons te helpen uw retour zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

  3. Antwoordnummer: Gebruik het meegeleverde antwoordnummer voor uw retourzending. Dit zorgt ervoor dat uw pakket correct en zonder extra kosten naar ons terugkomt.

Wat moet u nog meer weten?

  • Retourtermijn: U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om te besluiten of u het product wilt houden.
  • Staat van het Product: Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen in dezelfde staat verkeren als toen ze werden ontvangen. Onbeschadigd, ongedragen en in de originele verpakking.
  • Terugbetaling: Zodra wij uw retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, zorgen we voor een snelle terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode.

Heeft u nog vragen over het retourneren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen met elke stap van het proces.