Retourneren

Ons voornemen is dat u tevreden bent met uw aankoop van Nummer Zestien. Maar mocht een artikel onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets verkeerd gegaan met de bezorging of heeft u een probleem? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag en staan voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

 

BESTELLING 14 DAGEN OP ZICHT

Vanaf het moment dat de bestelling bij u bezorgd is, heeft u de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden, tenzij anders vermeld.
Let op: Houdt u aan de voorwaarden die gelden voor het retourneren van artikelen, zoals hieronder vermeld. 

RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

Indien u niet tevreden bent over het ontvangen artikel, mag u dat binnen 14 dagen aan ons retour zenden. Dat geldt ook voor alle afgeprijsde artikelen.
Zodra wij het retour artikel met pakbon in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen aan u terugstorten.

Nummer Zestien
Sniederslaan 16
5531 EL Bladel

Het is uiteraard ook toegestaan om het te artikel direct te retourneren in een van de filialen van Nummer Zestien. In dat geval heeft u uiteraard geen verzendkosten en krijgt u uw geld terug. 

 

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

Een artikel dat retour gezonden wordt, moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden:
• Het artikel dient inclusief pakbon binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan Nummer Zestien retour te worden gezonden.
• Het artikel dient ongedragen en onbeschadigd te zijn.
• Het artikel dient te zijn voorzien van de aangehechte prijskaart en label(s).
• Het artikel dient deugdelijk te zijn verpakt.

Let op: alle retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd door Nummer Zestien!

 

RETOURNEREN VAN BESCHADIGDE OF INCOMPLETE ARTIKELEN

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die Nummer Zestien in het assortiment heeft opgenomen, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat beschadigd of incompleet is.
In dat geval vragen wij u zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de Nummer Zestien klantenservice, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

 

OPMERKING:

Ruilen voor een andere maat of artikel is helaas niet mogelijk. U plaatst een nieuwe bestelling voor het gewenste artikel en krijgt het aankoopbedrag terug voor het artikel dat u aan ons retourneert.

 

HERROEPEN VAN UW BESTELLING:

U heeft het recht om uw besteling, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, in zijn geheel te herroepen/annuleren. U kunt uw bestelling herroepen middels het herroepingsformulier of per e-mail gericht aan klantenservice@nummerzestien.eu. U dient de gehele bestelling met retourbon binnen 14 dagen na de mededeling van herroeping te retourneren aan het op de retourbon vermelde adres. De kosten van de retourzending zijn in dit geval voor eigen rekening.
Na retour ontvangst van de bestelling, ontvangt u een bevestiging en zullen wij het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na retour ontvangst restitueren.
Zie ook artikel 8 van de algemene voorwaarden.