Onze Winkels

WELKOM BIJ NUMMER ZESTIEN IN BLADEL

https://ootdfashion.nl/pages/winkel

Vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied, dát is Nummer Zestien. De plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen. Waar ons personeel altijd bereid is tot goed en persoonlijk advies, om samen tot dé perfecte outfit te komen. De plek met het meest uitgebreide merkenpakket van de regio op het gebied van kleding, aangevuld met schoenen en accessoires. Waar de koffie altijd klaarstaat, zodat winkelen puur ontspanning wordt.

Bij Nummer Zestien in Bladel vindt u grote en commerciële merken dames- en herenkleding onder één dak. Van sportief en casual tot gekleed voor de modebewuste vrouw en man. Dat alles natuurlijk geïnspireerd op de laatste trends in modegebied.

Bij OOTDFashion kunnen de hippe meiden hun geluk niet op! De trends die je op Insta ziet, shop je hier. OOTD staat voor ‘Outfit Of The Day’ want elke dag vind jij hier de tofste fashion trends. Een outfit scoren is echt een feestje bij OOTD!

Bij Nummer Zestien in Sprang Capelle kun je samen met je gezin een nieuwe outfit vinden. We hebben groot aanbod aan dames, heren- en kinderkleding. We bieden persoonlijk advies zodat jij goed kan slagen!

Bij Nummer Zestien in Woensel vind je de leukste merken voor dames- en herenkleding voor een leuke prijs. 

 

NUMMER ZESTIEN & OOTD FASHION

Nummer Zestien Your Fashion Stores en OOTD Fashion for Women zijn gevestigd in het gezellige en levendige Bladel, in het hart van de Kempen. Daarnaast heeft Nummer Zestien nog een filiaal in Sprang Capelle voor dames, heren en kinderkleding en in Eindhoven voor  dames en herenkleding. Bij Nummer Zestien draait alles om een unieke winkelbeleving met een uniek mode aanbod in de regio en een uitgebreid assortiment van topmerken. Van sportief, casual jeans tot zeer trendy high fashion. Van vriendelijk geprijsd tot meer exclusief en allemaal met een eigen stijl en uitstraling. Kom ook en vind jouw “Outfit Of The Day” bij Nummer Zestien & OOTD!